Як краще провести відпустку?

Літо – це час коли люди найчастіше йдуть у відпустку.

Маючи всього декілька вільних тижнів, ніхто не має бажання залишатися у душному місті або ж гаяти час на городі в селі. І не зважаючи на скрутний для України час люди знаходять можливість та гроші для того, щоб відпочити в горах або на березі моря.
Після окупації Криму, Україна лишилася найпопулярнішого туристичного центру. Проте українці знаходять альтернативу.
За інформацією, яку надали туристичні агентства, найбільшим попитом на сьогоднішній день користується курортне селище Затока. Воно є одним із найдоступніших, адже середня вартість туру сягає від 900 до 2500 грн. на 7 днів. В залежності від вартості відрізняються умови проживання. В найдешевший варіант входить: ліжко, тумбочка та холодильник, інше на території. В дорожчих варіантах кращі умови проживання: євроремонт, душ і туалет в номері, гаряча/холодна вода. Харчування оплачується окремо. В середньому 200 грн. до основної вартості. Також користується попитом Залізний Порт. Але відпочинок там обійдеться дещо дорожче від 1100 до 3000 грн. за 7 днів.
Проте кому не подобається ніжитися під спекотними променями сонця на березі моря, обирає інший відпочинок. Цього року великою популярністю користуються тури по Закарпаттю та тур вихідного дня в Карпатах. Проте це задоволення не із дешевих. Всього за 3 дня потрібно буде віддати від 1100 до 1500 грн. Також, неабияким попитом користуються Шацькі озера. Вартість відпочинку в національному природничому парку обійдеться понад 800 грн. за 3 дні.
Що стосується закордонних мандрівок, то цього року надають перевагу Кіпру. Адже подорож на острів обійдеться дешевше чим відпочинок в Туреччині. А через м’який клімат є більш зручним ніж Єгипет. Оскільки в останньому зараз нереальна спека понад 50° С. В середньому вартість відпочинку на Кіпрі становить 10000 грн. на 10 днів, сюди ж входить дворазове харчування.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework