На Житомирщині незаконно роздали землі Міноборони у приватну власність

Житомирська районна державна адміністрація з 2011 року незаконно видавала землі Міністерства оборони України у приватну власність.

 

Відсутні будь-які відомості Міністерства про згоду на вилучення з постійного користування земельних ділянок площею близько 55 га землі. 

2 липня відбулось засідання робочої групи щодо питання законності виділення та використання земельних ділянок поряд з «Житомирводоканал» та Корбутівським лісництвом «Житомирський військовий лісгосп».
Після наради робоча група виїхала до зеленої зони Житомира, щоб побачити масштаби незнаного будівництва. У лісі прокладають дорогу, на ділянках землі вирубують та спалюють дерева.
Люди, що придбали землю, оформили документи законно. Питання у тому, хто саме почав роздавати землі, що належать Міністерству оборони у приватну власність? З початку конфліктної ситуації лісгосп писав звернення до міліції та прокуратури. Правоохоронні органи не бачать правопорушень. Нині відбуваються судові баталії щодо скасування незаконних рішень та повернення землі у власність Міністерства оборони.
Подробиці у сюжеті.

 

Последнее изменение Пятница, 03/07/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework