×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Мамі загиблого бердичівського Героя вручили Орден «За мужність» ІІІ ступеня

Також, волонтери презентували ескіз пам’ятника загиблим військовослужбовцям 90 батальйону,

n 0607155065який незабаром постане у місті Костянтинівка.

«Він був поважною людиною. Я його знав особисто. В той страшний день він був разом з нами, але йому пощастило набагато менше»,- розповів про Олександра Пителя командир розвідувального взводу 90 окремого аеромобільного батальйону Володимир Костів, пише berdpo.info.

Він, разом з бойовими побратимами, нещодавно виконав в Бердичеві почесну місію – вручив Орден «За мужність» ІІІ ступеня мамі загиблого бердичівського Героя Олександра Пителя Людмилі. Нагорода стане справжньою сімейною реліквією і для дружини Олександра Юлії та маленького синочка Олежки, який народився через три місяці після загибелі тата.

«Шановна мамо, прийміть цей орден від держави і подяку за вашого сина. Вибачте, що ми його не вберегли»,- звернувся до Людмили Питель  Олександр Костів.

Добрий, фізично загартований, професіонал своєї справи, справжній розвідник – таким був і назавжди залишиться у серцях своїх бойових побратимів Олександр Питель. Він віддав своє життя, захищаючи товаришів по службі, чого вони ніколи не забудуть.

Нагадаємо, що Олександр Питель загинув 20 січня. Цю дату  у 90 батальйоні не забудуть ніколи. У день смерті нашого Героя поряд з ним полягло ще 37 його бойових побратимів. Командир розвідувального взводу Володимир Костів, що був разом з Олександром Пителем, потрапив у полон. У бойовиків пробув 77 днів.

На жаль, ми не можемо повернути час назад і відкликати смертей наших Героїв-захисників. Від цього наростає великий гнів, біль та роздратування. Чому? За що? Коли це закінчиться?... Але нам варто зрозуміти найголовніше, що заради таких Героїв, як Олександр Питель, ми, живі на цьому світі, маємо збудувати таку країну, про яку він мріяв і заради якої віддав своє життя.

n 0607155065 2

n 0607155065 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework