×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині втопився 5-річний хлопчик

6 липня о 19:00 до рятувальників 22-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Володарськ-Волинський надійшло повідомлення

n 0807155096про те, що в с. Крук на кар’єрі втопилася дитина.

Про це рятувальників сповістив черговий Володарсько-Волинського районного відділу міліції. Необхідна була допомога по вилученню тіла потопельника з води.

Як повідомляє У ДСНС у Житомирській області, 5-річний хлопчик пішов разом зі своєю мамою відпочивати до кар’єру. Вони весело проводили час, купаючись у водоймі. Коли мати почала виходити на берег, то бачила, що малюк був неподалік, і вона наказала йому виходити разом. Однак, озирнувшись на березі, жінка не побачила сина, який з нею купався. Спочатку перелякана матір подумала, що він десь в очереті, але там його не знайшла. Жінка забила на сполох, і відпочиваючі кинулися їй на допомогу. Чоловіки тривалий час пірнали у пошуках дитини, але жоден з них до дна так і не дістався. Рятувальники пізніше пояснили, що глибина кар’єру м’ясцями сягає 7 м. У цей час жінка заспокоювала свою другу малолітню дитину, яка залишалася на березі.

7 липня на пошуки дитини до місця пригоди прибули фахівці Житомирської обласної аварійно-рятувальної служби на воді. Саме вони і підняли із дна водойми тіло загиблого хлопчика.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework