×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Кандидат на посаду 1-го заступника головного міліціонера Житомирщини пройшов громадські слухання

Відбулися громадські слухання щодо призначення на посаду першого заступника начальника УМВС України

n 1007155148в Житомирській області Олександра Радченка.

Про це повідомляє прес-служба Громадської ради при Житомирській ОДА.

Кандидат на високу посаду прийшов на зустріч із членами Громадської ради при Житомирській ОДА, аби почати свою роботу прозоро в конструктивному діалогу з жителями області.

Олександр Радченко ознайомив присутніх з фактами своє біографії, розповів про власні професійні здобутки та окреслив бачення першочергових завдань у разі призначення на нову посаду.

Олександр Петрович - наш земляк, у Житомирі й сьогодні живуть його рідні. Під час Майдану займав активну принципову позицію щодо захисту інтересів простих українців. У суспільстві з’явилася інформація щодо можливого призначення Олександра Радченка в органи міліції рідного міста. Саме тому були скликані громадські обговорення його кандидатури. Однак фактично Радченко досі працює начальником Іванківського  РВ ГУ МВС України в Київській області. Чоловік задекларував, що відстоює у своїй роботі принципи прозорості, демократичності, тому діалог з населенням для нього є принциповою позицією. Він продиктував присутнім свій номер мобільного і сказав, що готовий постійно бути на зв’язку, аби спільно з громадою вирішувати наболілі питання. 

Під час обговорень представники громадськості поцікавилися, що вдалося зробити Олександру Радченку за роки служби в правоохоронних органах. Було озвучено найактуальніші проблеми для Житомирщини, зокрема ті, що стосуються незаконного видобутку бурштину, питання несанкціонованої вирубки лісу та спустошення надр; питання корупції в органах МВС тощо. Громадян цікавило і бачення Олександра Петровича реформи з запровадження поліції в Україні.

n 1007155148 1

Голова Громадської ради при Житомирській ОДА Володимир Стельмах ще раз наголосив, що, враховуючи реалії життя в Україні, консультації з громадськістю в питаннях кадрових призначень є принциповою позицією. Нагадаємо, що Громадська рада при Житомирській ОДА, яка представляє думку громадськості, направляла звернення до Міністерства внутрішніх справ України щодо обов'язковості громадських обговорень кандидатів на ключові посади в УМВС.

Міністерство висловило підтримку позиції громадської ради і повідомило, що призначення будуть відбуватися з урахуванням думки громадськості. Одним з проявів конструктивного діалогу раніше стали громадські обговорення кандидата на посаду заступника начальника УМВС України в Житомирській області Євгена Березіна. І ось процедуру громадських обговорень пройшов ще один кандидат на високу посаду в УМВС Житомирщини Олександр Радченко.

Забезпечувати діалог Громадської ради при Житомирській ОДА з силовими структурами та державними установами покликана відповідна комісія. Головою комісії є Сергій Поплавський (Міжнародний благодійний фонд «Мир Україні»). Куратором цієї комісії є перший заступник голови Громадської ради при Житомирській ОДА Наталія Волинець.

Олександр Радченко спільно з громадськістю прийняв рішення раз на місяць приходити в Громадську раду при ОДА і звітувати про пророблену роботу.

n 1007155148 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework