×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирщина завершила роботи з будівництва фортифікаційних споруд на Сході. ФОТО

15 липня 2015 року, у встановлені терміни, Житомирщина виконала роботи

n 1607155212з будівництва фортифікаційних споруд у повному обсязі.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації. 

Під час селекторної наради з підведення підсумків будівництва фортифікацій Віце-прем'єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко повідомив: «Серед облдержадміністрацій, які виконують повністю план із будівництва фортифікаційних споруд і до них жодних питань немає – Житомирська, Вінницька, Тернопільська та Рівненська ОДА. Інші ж мають посилити темпи і якість виконання робіт».

Так, уздовж лінії оборони в Луганській та Донецькій областях, а також на полігоні Житомирщина побудувала 5 вогнево-опорних пунктів.

На будівництво особисто неодноразово виїжджав голова облдержадміністрації Сергій Машковський та його заступники. Бригади будівельників працювали у посиленому режимі, аби вчасно підготувати для військовослужбовців та військової техніки надійні укріплення і тил.

«Від цих споруд залежатиме здоров’я і життя наших військових, а також їх бойова підготовка. Тому ми робили все, аби зведення фортифікацій відбувалося не просто оперативно, а й якісно – у відповідності з усіма вимогами», – сказав голова облдержадміністрації Сергій Машковський, який на початку робочого тижня повернувся зі сходу держави.

n 1607155212 1

Вже станом на 12 липня Житомирщина виконала поставлені завдання та підписала проміжні акти готовності об’єктів. Упродовж останніх трьох днів проводилися додаткові роботи з облаштування першої лінії окопів деревиною та геотекстилем.

Керівник області розповів про додатковий захист фортифікацій, що забезпечила Житомирщина: «Три опорні пункти облаштовано деревиною – 2369 м/п та один на 912 м/п – геотекстилем. Крім того, ми провели захист вогневих споруд за допомогою противокомулятивних сіток та габіонів».

Нагадаємо, оскільки завдання з будівництва укріплень є надважливим, адже від нього залежатиме територіальна цілісність держави, персональну відповідальність за темпи і якість робіт покладено на голів облдержадміністрацій.

n 1607155212 1

n 1607155212 1

n 1607155212 1

n 1607155212 1

Последнее изменение Четверг, 16/07/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework