×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В’ячеслав Поліщук: Десантники там, де найбільш небезпечно, де потрібна висока бойова та фізична підготовка, самопожертвування та відвага

2 серпня Високомобільні десантні війська Збройних Сил України відзначатимуть 85-ту річницю створення повітряно-десантних військ.

n 0308155437 2

З цієї нагоди 31 липня були проведені урочисті збори особового складу військової частини А2900, на базі якої функціонує 199 навчальний центр ВДВ ЗСУ.

Цей центр  єдиний в Україні, який призначений для здійснення професійної підготовки військовослужбовців Високомобільних десантних військ.

«Сьогодні в АТО задіяні всі військові частини ВДВ, особовий склад яких демонструє професійну майстерність, самовідданість та бойове братерство. За мужність і героїзм понад 3 тис. військовослужбовців нагороджено державними та відомчими нагородами, з яких 6 військовослужбовців нагороджено вищою державною нагородою «Золотою Зіркою».  Виконуючи завдання за призначенням на Сході країни, десантники ще раз підтвердили, що є справжньою елітою ЗСУ», -  йшлося у привітанні командуючого ВДВ ЗСУ, Героя України, полковника Михайла Забродського.

Участь в урочистостях взяли голова обласної ради Віталій Француз, заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації В’ячеслав Поліщук, заступник міського голови Олександр Бочковський.

«Десантники там, де найбільш небезпечно, де потрібна висока бойова та фізична підготовка, самопожертвування та відвага. Ви завжди на передньому рубежі – будь то миротворча місія чи участь у антитерористичній операції.  Вітаю вас з Днем високомобільних десантних військ. Ви – справжня еліта українського війська. На вашу мужність, силу, незламний характер покладається зараз вся наша країна», - звернувся до військовослужбовців В’ячеслав Поліщук

З метою заохочення кращих військовослужбовців навчального центру, які всі без винятку є учасниками антитерористичної операції на сході України, В’ячеслав Поліщук вручив Грамоти обласної державної  адміністрації та грошові винагороди.

n 0308155437 1

n 0308155437 1

Последнее изменение Понедельник, 03/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework