×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянам розповіли про фінансовий менеджмент громадських організацій та фінансові аспекти впровадження мікропроектної пропозиції

4 серпня 2015 року в Житомирі відбувся тренінг «Фінансовий менеджмент громадських організацій. Фінансові аспекти впровадження мікропроектної пропозиції».

n 0408155465Тренінг був організований з метою успішної реалізації ІІІ фази спільного Проекту Європейського Союзу та Програми Розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ).

Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, процес впровадження першої фази Проекту в Житомирській області розпочався в березні 2008 року. Згодом в Житомирській області успішно розпочалася друга фаза у жовтні 2011 року. Протягом двох фаз понад 50 тисяч чоловіків, жінок та дітей Житомирської області покращили умови свого життя через реалізацію 64 мікропроектів, зокрема щодо відновлення 37 дитячих садків та шкіл, 23 медичних пунктів, 5 доступів до якісної води, 9 пунктів енергозберігаючого вуличного освітлення. Зазначені місцеві ініціативи були успішно реалізовані завдяки об’єднанню зусиль мешканців сіл, місцевої, районної та обласної влади, Проекту МРГ та приватних спонсорів. Загалом протягом реалізації проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в область було залучено майже 12 млн грн.

В третій фазі Проекту МРГ братимуть участь 8 районів Житомирської області: Чуднівський, Романівський, Андрушівський, Ружинський, Коростенський, Лугинський, Бердичівський та Любарський, а також місто Коростень та Новоград-Волинський.

n 0408155465 1

Модератором тренінгу виступила Ірина Мартін, фінансовий асистент центрального офісу Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», яка ознайомила громади та партнерів із фінансовою діяльністю організацій громад відповідно до чинного законодавства та вимог Проекту, із підходом у забезпеченні неприбутковості організації, веденням бухгалтерських документів, звітності перед контролюючими органами, правилами закупівлі згідно з вимогами ПРООН та правильним оформленням документів та звітності перед ПРООН.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework