×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Перший український космонавт побував у Житомирському військовому інституті

Перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк ознайомився з навчально-матеріальною базою, системою підготовки військових фахівців та наукових досліджень.

n 0408155468Про це повідомляє прес-служба ЖВІ.

Разом із «живою легендою» 1 серпня 2015 року інститут відвідали і перший заступник Генерального директора Державного космічного агентства України Сергій Капштик, начальник Національного центру управління та випробування космічних засобів Володимир Присяжний, заступник Міністра оборони України з озброєння 1992-1994 років генерал-полковник Іван Олійник, перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк та інші поважні особи.

Гості відмітили високий рівень наукових розробок щодо безпілотних авіаційних комплексів та комплексів боротьби з ними, систем оперативного управління, космічних систем забезпечення, спеціальних телекомунікаційних систем, тощо. Вони звернули увагу на світовий досвід концентрації зусиль в військово-технологічних галузях та необхідність його врахування у вітчизняній практиці.

По закінченню огляду робоча група відвідала Народний музей бойової слави військового інституту та ознайомилась з величною історією навчального закладу. Герой України Леонід Каденюк у Книзі почесних відвідувачів музею залишив запис: „З величезним захопленням оглянув навчальні корпуси і музей інституту. З побажаннями добра, щастя, успіхів у навчанні".

n 0408155468 1

n 0408155468 1

n 0408155468 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework