×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві струмом у 10 тисяч Вольт вбило чоловіка

Трагедія сталася 4 серпня 2015 року в місті Бердичеві по вулиці Мала Іванівська.

n 0508155476Чоловік 1977 року народження намагався демонтувати мідні елементі високовольтного роз’єднувача в трансформаторній підстанції напругою 10 000 Вольт.

Місцеві жителі викликали швидку, але реанімаційні заходи повернути людину до життя не змогли.

«Прибулою за викликом місцевих жителів оперативно-виїзною бригадою Бердичівського РЕМ в ТП-119 виявлено зламані двері ЗРУ-10кВ та комірки №4 „Резерв”. В комірці №4 частково демонтовані мідні елементи роз’єднувача 10кВ, які знаходились поруч з потерпілим. Енергетичне обладнання, яке у більшості складається з чорних та кольорових металів, завжди притягало увагу любителів легкої наживи, - інформує ПАТ «ЕК «Житомиробленерго».

Тільки за 7 місяців 2015 року в електромережах ПАТ „ЕК „Житомиробленерго” вчинено 43 крадіжки елементів енергетичного обладнання у т.ч. 17 крадіжок трансформаторного масла, 12 крадіжок проводів повітряних ліній електропередавання, 4 крадіжки кутників металевих опор, 10 крадіжок іншого енергетичного обладнання.

Загальна сума викраденого у 2015 році енергомайна, з урахуванням робіт на відновлення, становить 360 592,00 грн. Але ж найцінніше за все є життя людини. В Україні за 7 місяців 2015 року при крадіжках енергетичного обладнання загинуло 5 людей.

За попередніми даними загиблий діяв не сам. Наразі триває слідство. ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» застерігає: електричний струм є смертельно небезпечним! Не тільки доторкання, а навіть наближення до струмовідних частин несе у собі загрозу для власного життя, яке не варто віддавати за кілька шматків металу, знятого з енергетичного обладнання», - йдеться у повідомленні. 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework