×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині чоловіка поранило газовим балончиком від травматики

Удень 4 серпня до Володарськ-Волинського райвідділу міліції надійшло повідомлення

n 0508155490про госпіталізацію жителя селища Іршанська з пораненнями від дії вибухонебезпечного предмета.

Міліція з’ясувала, що травмування сталося через необережне поводження з газовим балончиком від пневматичного пістолета.

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області, зі слів 41-річного потерпілого правоохоронці з’ясували, що уранці він знайшов використаний газовий балончик до травматики і вирішив його протестувати. За попередньою інформацією, чоловік спромігся наповнити знайдений предмет сіркою і пішов до лісу, де й підпалив його запальничкою.

Внаслідок вибуху потерпілий отримав серйозні тілесні ушкодження лівої частини тіла у вигляді проникаючого порання грудної клітини, рваної рани плеча, травматичної ампутації фаланг двох пальців на руці.

Нині у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.121 (Тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України правоохоронці розпочали перевірку обставин травмування чоловіка.

Водночас міліція звертається до громадян, застерігаючи від необдуманого і необережного поводження з будь-якими вибухонебезпечними предметами. Навіть якщо ви впевнені, що річ абсолютно безпечна, не проводьте її тестування і не експериментуйте. Запам’ятайте правила безпечної поведінки самі і переконливо роз’ясніть їх дітям. Подібні забавки можуть призвести до непоправних наслідків.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework