×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На виконавчому комітеті Житомирської міської ради вкотре підняли питання розміщення зовнішньої реклами

Начальник управління містобудування та архітектури – Євгенія Черкасова звернулась до членів виконкому, з проханням  скасувати дозвіл на зовнішню рекламу одного з видавництв.

i 05081505 1Оскільки з моменту отримання дозволу пройшло більше ніж пів року, а жодних рекламних конструкцій на зазначеному місці не з’явилося. Це не відповідає правилам розміщення реклами. Проте члени виконавчого комітету заявили, що вони хоч і мають  право, але не зобов’язані підтримувати даний проект рішень. Оскільки не мають всіх документів.

Стосовно незаконного розміщення зовнішньої реклами магазину зброї на вул. Бердичівській, Євгенія Черкасова відповіла, що вже ознайомилася з цією справою. Впродовж трьох днів власники мають  самостійно зняти рекламні плакати. Проте, точних дат вона не назвала. І зауважила, що досі не зв’язалася з власниками магазину зброї. А щоб управління містобудування та архітектури демонтувало дані конструкції, необхідно це питання виносити окремо на розгляд виконавчого комітету.

Також Житомирське управління автомобільних шляхів відхилило продовження терміну договорів та заборонило  розміщення зовнішньої реклами на парканах, які встановлені поблизу доріг.

Ірина Маринюк

i 05081505 2

Последнее изменение Среда, 05/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework