×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині затримали чоловіка із 20 кг бурштину

В Олевському районі міжвідомча рейдова група правоохоронців затримала жителя Рівненщини з камінням бурштину в салоні його автівки.

n 0708155529Розпочато відповідне досудове розслідування. Робота з протидії незаконному видобутку сонячного каменю триває.

Як повідомляють у прес-службі УМВС України в Житомирській області, уночі 7 серпня на автодорозі поблизу одного із сіл Олевщини правоохоронці зупинили автомобіль «Кіа Sporteh», за кермом якого знаходився 37-річний житель Рівненської області.

Під час огляду його автівки у салоні міліціонери виявили 4 поліетиленові пакунки з камінням бурштину загальною вагою близько 20 кг.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, працівники якої задокументували виявлене та вилучили каміння. Затриманого разом за автівкою було доставлено до Олевського райвідділу міліції для подальшого з’ясування усіх обставин.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Водночас, як зазначив начальник УМВС Валерій Рудик, у північних регіонах Житомирщини продовжується цілодобова робота міжвідомчих рейдових груп, до складу яких входять представники міліції, СБУ, прокуратури, лісники та інші правоохоронних відомств. Поряд із припиненням і попередженням фактів незаконної діяльності триває проведення заходів, направлених на документування протиправної діяльності буршитоношукачів та скупників незаконно добутого каменю-сирцю.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework