У Бердичеві затримали школяра та безробітного, які спеціалізувалися на крадіжках мобільних телефонів

Працівники карного розшуку Бердичівського МВ УМВС викрили у крадіжках ґаджетів 15-річного школяра та 29-річного безробітного.

Обидва обікрали своїх знайомих. На крадіїв завели кримінальне впровадження.
До міліції звернулася мати 13-річного підлітка із заявою про викрадення мобільного телефону у її сина. Зі слів хлопчика, на час занять у басейні він залишив телефон в кишені своїх штанів у роздягальні. Згодом він виявив пропажу вартісної речі.
Оперативники карного розшуку встановили крадія. Ним виявився 15-річний учень однієї із шкіл міста. Хлопець теж був того дня у басейні, та, скориставшись слушним моментом, забрав чужий телефон і лишив собі.
Інша постраждала, 42-річна бердичівлянка, гостювала у своєї знайомої. Під час свята вона лишила свій мобільний телефон на столі та вийшла з будинку. Коли ж повернулася, виявила, що гаджета немає. Про те, що сталось, вона повідомила до міліції.
Уже наступного дня правоохоронці встановили причетного до крадіжки чоловіка – 29-річного місцевого жителя, який був серед гостей.
Майно повернуто власникам, а обом причетним до крадіжок оголошено про підозру у їх вчиненні. Триває подальше розслідування.

 

Последнее изменение Понедельник, 10/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework