×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині впіймали чернігівчанина, який викачував пальне із нафтопроводу

Близько півночі 1 вересня на 126 км нафтопроводу Мозир-Броди правоохоронці виявили металеву трубу з манометром,

n 0209155635що стирчала із землі приблизно за 50 м від магістралі.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України у Житомирській області.

Під час патрулювання ділянки нафтопроводу «Дружба» у Коростенському районі Житомирщини працівники міліції спільно з УСБУ та охоронниками виявили факт незаконного втручання в роботу магістралі. На місці події міліціонери затримали вантажівку із заповненою на третину цистерною. Розпочато розслідування.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Коростенського МВ УМВС. Розкопавши підозрілий предмет, міліціонери встановили, що він з’єднаний з гумовим шлангом, який веде до місця підземної врізки у нафтопровід.

n 0209155635 1

- Саму трубку помітити було досить складно, зважаючи на те, що довкола кукурудзяне поле, та ще й темна пора доби, - розповів т.в.о. начальника Коростенського МВ Олександр  Рибаченко. – Однак за півкілометра від основного місця події ми виявили ще й вантажний автомобіль з цистерною приблизно на 40 тонн.

n 0209155635 1

Транспортний засіб, за кермом якого перебував 37-річний житель Чернігівської області, був заповнений майже на третину й, за словами водія, перевозив пальне. І автомобіль, і шофер, який не зміг надати на нього жодних документів, були затримані та доставлені до міськвідділу міліції.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 292 (Пошкодження об’єктів магістральних або промислових нафто-, газо-конденсатопроводів або нафтопродуктопроводів) Кримінального кодексу України.

Зразки вмісту цистерни направлені на відповідне експертне дослідження. Тривають інші слідчо-розшукові заходи для встановлення всіх обставин подіїта причетних осіб.

За чинним карним кодексом названі протиправні дії караються від накладення значних сум штрафів до позбавлення волі до 5 років.

Последнее изменение Среда, 02/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework