Житомирські курсанти переймають досвід офіцерів із зони АТО

На базі 190 навчального Центру, що на Житомирщині, завершила фахову підготовку чергова група військовослужбовців служби за контрактом за напрямком радіоелектронний моніторинг, спецрадіозв’язок, радіоелектронна боротьба та охорона державної таємниці, - повідомляє Руслан Лінник, РМЦ МО.

Протягом двох місяців курсанти за допомогою досвідчених офіцерів циклових комісій здобували нову військову професію.

Перебуваючи у Центрі, курсанти закріплювали отриманні знання як теоретично, так і практично в ході тактико-спеціальної, технічної підготовок, відпрацьовували нормативи під час розгортання станцій. Крім того, військовослужбовці постійно вдосконалювали вогневу підготовку із різних зразків стрілецького озброєння та фізичну витривалість.

- Заняття проводилися у посиленому режимі. Більшість викладачів виконували завдання на південних та східних рубежах України. Тому здобутий ними досвід виконання завдань, особливо в ході АТО, офіцери передавали курсантам. Варто зазначити, що багато нинішніх випускників планує здобуту професію використовувати для перемоги над жорстоким та підступним ворогом на сході нашої держави, - розповів начальник Центру підполковник Сергій Кир’ян.

 

 

Последнее изменение Вторник, 05/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework