×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Обстріляний в АТО військовий автомобіль виставили на благодійний аукціон

Черговою ініціативою волонтерів Новограда-Волинського стала організація та участь у благодійному аукціоні, що невдовзі відбудеться у місті Київ.

n 0809155703Як повідомляють у відділі інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради, це стало можливим завдяки співпраці з Благодійним фондом об’єднання українських патріотів «Укроп», який немає жодного відношення до однойменної політичної партії, та торгівельною книжковою мережею «Буква».

Окремими лотами на аукціоні під назвою «Мир, створений руками», будуть виставлені роботи місцевих майстрів, художників та волонтерів. Зокрема, скрині, які ще нещодавно слугували воїнам на фронті для зберігання бойових гранат та снарядів, а також солдатськіфляги та котелки, на яких зображено композиції, традиційні для відомого на весь світ петриківського розпису. Активну участь у підготовці та оформленні творчих робіт беруть працівники Молодіжного центру, Центру науково-технічної творчості учнівської молоді та майстри навчальних закладів міста.

Також міським головою прийнято рішення виставити на аукціон окремим лотом пошкоджений, внаслідок обстрілів в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України, військовий автомобіль, який в переддень Дня молоді, за ініціативи та на прохання Володимира Івановича було доставлено з лінії фронту командиром 30-ї окремої механізованої бригади у Новоград-Волинський та розміщено біля Молодіжного центру. Аукціон відбудеться 15 вересня у місті Київ, в книжковому магазині «Буква» на Хрещатику. За отримані на аукціоні кошти для військовослужбовців 30-ї окремої механізованої бригади планується придбати новий автомобіль.

n 0809155703 1

n 0809155703 1

n 0809155703 1

n 0809155703 1

Последнее изменение Вторник, 08/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework