×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі більше 30-ти бездомних залучені до громадських робіт

4 вересня 2015 року до Житомира завітала Надія Тимошенко,

n 0809155715заступник виконавчого директора благодійної асоціації «Світло надії» (м. Полтава), яка опікується проблемами бездомних.

Про це повідомляє управління праці та соціального захисту населення міської ради.

Нею проведено зустріч з Владиславом Паламарчуком, головою благодійної організації «Міський Центр обліку для бездомних осіб», що функціонує в Житомирі, та представниками управління праці та соціального захисту населення міської ради. Під час зустрічі акцентовано увагу, що три роки тому Полтавський центр адаптації для бездомних та бувших засуджених, що функціонував на базі благодійної асоціації, також переживав період становлення, однак завдяки соціальній важливості привернув увагу виконавчих органів, депутатського корпусу, громадських та благодійних організацій, які долучилися до спільної роботи.

На даний час результатом є залучення більше 30-ти бездомних до громадських робіт, надання їм первинних соціальних послуг.

Надія Тимошенко оглянула приміщення, в якому розташовано Центр обліку бездомних осіб, відмітила його зручне розташування і планування, надала поради щодо подальшої роботи.

Последнее изменение Среда, 09/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework