Сергій Машковський пообіцяв знайти для житомирянина роботу

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Машковський провів перший особистий прийом громадян. Очільник області заповзявся допомогти людям у вирішенні їхніх проблем, що пов’язані, передусім, із житлово-комунальними та земельними питаннями, працевлаштуванням і соціальним забезпеченням.

Серед них і житомирянин Валентин Коробко. У чоловіка – ціла низка питань. Деякі потребують вирішення вже досить довгий час. Його непокоїть і житлове питання (реконструкція житлового будинку у місті Житомирі), і встановлення газового лічильника на пільговій основі, і відключення від мережі теплопостачання. Поспілкувавшись із ним, Сергій Машковський запевнив, що найближчим часом Валентин Коробко матиме повне та законодавчо обґрунтоване сприяння у вирішенні цих проблем, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації. 

Та найголовніше, з чим пан Коробко прийшов до керівника області, – це питання працевлаштування. Так, потрапивши у 2012-му році під скорочення, він досі не може знайти роботу. Головна причина – вікові обмеження (Валентину Івановичу невдовзі виповнюється 55 років). Наразі, бажаючи бути корисним своїй державі у боротьбі із зовнішнім агресором під час АТО, він уже звертався й до Президента України Петра Порошенка: пропонував свої послуги в якості механіка у складі ремонтної роти будь-якої з військових частин.

Вислухавши Валентина Коробка, голова облдержадмінітсрації Сергій Машковський відразу ж надав відповідне доручення обласному військовому комісару Миколі Залесському – посприяти у задоволенні цього звернення.

 

Последнее изменение Четверг, 07/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework