×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські правоохоронці відвідали вихованців школи-інтернат у Севєродонецьку. ФОТО

Житомирські правоохоронці 21 вересня завітали до загальноосвітньої школи-інтернату у Сєвєродонецьку.

n 2209155903Міліціонери поспілкувалися з дітьми, позбавленими батьківського піклування, вручили їм подарунки та запросили на гостини на Житомирщину.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області. 

Виступаючи перед вихованцями у шкільній бібліотеці, головний міліціонер Житомирщини Валерій Рудик розповів, які завдання виконують бійці поліського зведеного загону в зоні АТО, а також запевнив, що правоохоронці зроблять усе можливе, аби уберегти їх від жахіть війни і зберегти мир у їх рідному краї.

ОчільникУМВС Житомирщини також нагадав дітям про основні правила поведінки на вулиці і в лісосмузі, розповів, як потрібно поводитися, якщо раптом діти виявлять підозрілі предмети.

Звісно, гості не могли приїхати до дітлахів з пустими руками. Валерій Рудик вручив вихованцям інтернату подарунки: спортивний інвентар, канцелярське приладдя, м'які іграшки, солодощі, напої.

– Усі вихованці – це діти-янголи, на долю яких випали безбатьківщина та життя унапівокупаваномуворогом краї. Обов’язок кожного з нас – незалежно від того, чи ти міліціонер, чи волонтер, чи просто пересічний українець, – допомогти кожному з цих дітей піднятися на ноги й вирости чесними і порядними громадянами, справжніми патріотами України. Адже чужих дітей не буває! – прокоментував зустріч з дітьми Валерій Рудик.

У свою чергу директор школи ОленаЛегостаєвадля гостей з Полісся провела екскурсію навчальним закладом. Правоохоронці відвідали актовий зал, в якому регулярно проводяться розважальні заходи для дітей, та класні кімнати, в яких проходять заняття.

Але особливу увагу житомирських правоохоронців привернув «Музей казок», де зберігаються не лише оригінальні експонати-персонажі з українського фольклору, але й чудові вироби, зроблені вихованцями власноруч. Як розповіла гостям Олена Валер’янівна, у це приміщення у липні місяці минулого року поцілив снаряд, і музейна кімната сильно постраждала. Упродовж року педагоги, співробітники інтернату та й самі діти самотужки відбудовували музей. Сьогодні він знову є гордістю школи.

n 2209155903 1

n 2209155903 1

n 2209155903 1

n 2209155903 1

n 2209155903 1

n 2209155903 1

Последнее изменение Вторник, 22/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework