×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Суд зобов’язав Федірка повернути із оренди 68 га землю, яку мають роздати АТОшникам

Сьогодні у Бердичівському міськрайонному суді слухалась справа щодо повернення у власність держави земельної ділянки площею 68 га Андрієм Федірком,

n 0910156164яку він взяв у оренду 25 лютого 2014 року на території Великоп’ятигірської сільської ради Бердичівського району.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Вчергове на засіданні суду ні представників пана Федірка, ні самого відповідача на засіданні не було. Суд вирішив не відкладати більше справу і розглянув матеріали без відповідача.

По завершенню судового засідання суддя оголосив рішення про скасування наказу Головного управління Держземагенства Житомирської області про відведення земельної ділянки в оренду для ведення фермерського господарства на території Великоп’ятигірської сільської ради Федірку Андрію Володимировичу, визнав недійсним договір оренди та зобов’язав його повернути земельну ділянку.

У Головному управлінні Держгеокадастру у Житомирській області прокоментували, що коли рішення суду набере чинності, дана земельна ділянка буде зарезервована для подальшого виділення учасникам та сім’ям учасників антитерористичної операції.

Згідно чинного законодавства, у пана Федірко є час на подання апеляції, незважаючи на злісне невиконання умов договору оренди. Питання тільки у тому, чи не піде він проти АТОшників, як активний громадський діяч.

n 0910156164 1

Последнее изменение Пятница, 09/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework