×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Олевську люди задихаються від диму: горять торфовище та полігон твердих побутових відходів

В той час, коли рятувальники повідомляють про гасіння пожеж на торфополях Олевського району, у соціальних мережах появляються повідомлення, про те, що на півночі області горить полігон твердих побутових відходів.

n 1910156274«Олевчани задихаються від смороду який накрив щонайменше пів району. Горить полігон твердих побутових відходів, який підпорядкований Олевській міській раді. Жителі прилеглого села Рудня Бистра благають про допомогу. Сьогодні їх життя нестерпне», - пише на своїй сторінці у Фейсбук активіст Олександр Ніколайчук.

Окрім цього, за повідомленням У ДСНС у Житомирській області, за добу в області зареєстровано 9 пожеж в екосистемах на загальній площі 15, 9 гектарів.

За добу на Житомирщині виникло 2 пожежі на торфополях Олевського району. Зокрема, у с. Білокоровичі упродовж 18 жовтня ліквідовано загоряння торфу на площі 1 га.

Триває гасіння тліючого торфу у с. Копище на землях запасу селищної ради, де упродовж доби  виникло загоряння торфу окремими осередками на площі 5 гектарів. До ліквідації пожежі залучено вогнеборців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини, працівників Поліського природного заповідника та Олевського лісового господарства агропромислового комплексу. Наразі локалізовано і призупинено подальше розповсюдження пожежі, а також ліквідовано займання торфу на площі 1 га. Продовжується гасіння локалізованих осередків торфу.

n 1910156274 1

n 1910156274 1

Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework