×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Через погодні умови на Житомирщині без світла лишилися 29 населених пунктів

Постраждалими виявились Володарсько-Волинський, Коростенський, Коростишівський, Черняхівський, Овруцький, Радомишльський та Романівський райони.

n 2110156319Про інші надзвичайні події минулої доби розповість фахівець прес-служби Управління ДСНС у Житомирській області Павло Франчук: "Продовжується ліквідація загоряння торфу в с. Копище Олевського району на площі 5 га. Упродовж останніх трьох днів вдалося загасити горіння на площі 3,5 га. Тліючим залишається 1,5 га території. Серед інших пожеж, що зареєстровані впродовж минулої доби – на одній з них травмовано людину. Пригода сталася вчора ввечері у Житомирі. Де виникла пожежа у двохкімнатній квартирі трьохповерхового житлового будинку. На ліквідацію займання залучалося два відділення надзвичайників. Під час гасіння пожежі врятовано 40-річного чоловіка, якого з діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізовано до ЦМЛ. Вогнем знищено домашнє майно та диван. Ще одна оселя горіла у Брусилові. Завдяки умілим діям вогнеборців, її вдалося врятувати. І пошкоджено лише стелю. А в Малині виникло загоряння автомобіля ВАЗ 2106. Там знищено моторний відсік. Причини пожеж, а також сума збитку та врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями. Крім того учора негода неабияк позбиткувалася на Житомирщині. Зокрема, безпосередньо в обласному центрі на одній з вулиць впало дерево, перегородивши проїжджу частину. Відділення рятувальників виконало роботи по звільненню дороги від перешкоди".

Загалом за минулу добу в Житомирській області оперативно-рятувальними підрозділами зареєстровано 21 повідомлення про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Серед них 7 пожеж та 5 ДТП. Двічі підрозділи ДСНС Житомирщини виїжджали для надання допомоги населенню чи іншим службам.

За інформацією «Житомирська Хвиля»

Последнее изменение Среда, 21/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework