Міноборони спростовує інформацію про загибель 70 військовослужбовців житомирських бригад

13 серпня журналіст «Інтера» Роман Бочкала на своїй сторінці у Фейсук написав про загибель 70 військовослужбовців двох житомирських бригад.

«В Житомир сьогодні доставили 70 тіл військовослужбовців із зони АТО, - повідомило джерело в місцевому військовому комісаріаті. Бійці 30-ої і 95-ої бригад. Загиблі були родом з Баранівського, Червоноармійського, Ємільчинського та Новоградського районів», - написав Бочкала.

Інформацію про загибель 70 житомирських військовослужбовців Міністерстві оборони спростовує на своїй сторінці у соцмережі: «Міністерство оборони України повідомляє, що інформація про 70 загиблих військовослужбовців із 30-ї і 95-ї бригад, які нібито були привезені вчора у Житомир, не відповідає дійсності!

Ця інформація вчора і сьогодні активно поширюється користувачами соціальних мереж, засобами масової інформації , породжуючи велике занепокоєння і зневіру в силу наших воїнів, завдає страждань родичам та близьким військовослужбовців, які знаходяться в зоні АТО.

Ворог, загнаний у кут, намагається з останніх робити все можливе для нагнітання панічних та істеричних настроїв в українському суспільстві. Тому продуктивним способом захисту і оборони від брехні, пропаганди та інформаційних мін повинні Вас спокій та поміркованість. На перетворюйтеся на зброю ворога в інформаційній війні проти Збройних Сил та всього українського народу!»

 

Последнее изменение Четверг, 14/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework