×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Більше ста молодих людей розпочали навчання у «Школі місцевого самоврядування»

Урочисте відкриття 42 сесії Муніципальної освітньої програми для молоді «Школа місцевого самоврядування» відбулося 20 жовтня 2015 року у сесійній залі Житомирської міської ради

n 2210156335Слухачами цього курсу стали більше ста молодих людей – учнів старших класів загальноосвітніх шкіл міста та студентів навчальних закладів 2-4 рівнів акредитації.

Як повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради, програма «Школа місцевого самоврядування» діє у Житомирі з 2001 року та реалізується Молодіжним об’єднанням «ХХІ Платформа» при безпосередній підтримці Житомирської міської ради, зокрема управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

 «Програма триває вже 15 років і зібрала більше 2 тисяч слухачів, які отримали сертифікати та пройшли стажування, а також дізналися про те, як працюють органи місцевого самоврядування, що таке магдебурзьке право, громадянське суспільство, децентралізація, повноваження громади, історію міста та багато цікавих та корисних речей, які потрібні кожному мешканцю міста,- розповіла в минулому також випускниця програми, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук. - Закликаю вас бути активними, адже ваша активність – це результативність ваших знань».

Представники громадських організацій наголосили на важливості досвіду, який надає навчання у Школі місцевого самоврядування для формування самодостатньої особистості, активної людини та громадянина.

Последнее изменение Четверг, 22/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework