×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За фінансової підтримки Уряду Великобританії для дітей переселенців у Житомирі закупили більше 100 підручників

22 жовтня, в Житомирі 21 дитина із числа внутрішньо переміщених осіб отримала комплекти шкільних підручників.

n 2310156357Ці діти зараз навчаються у Житомирській загальноосвітній приватній школі І-ІІІ ступенів «Сяйво», яка не перебуває на державному забезпеченні. Завдяки грантовому проекту програми Радників та за підтримки обласної державної адміністрації було виділено кошти на закупівлю більше 100 шкільних підручників.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута разом з Радником Міністра соцполітики з питань вимушених переселенців в Житомирській області Максимом Свірським передали учням нові підручники та побажали, щоб усі отримані знання пішли їм на користь. «Я дуже сподіваюсь, що вам усім дуже комфортно і затишно на Житомирщині, саме для цього ми докладаємо усіх зусиль. Бажаю вам не лише гарно навчатися, але й проводити свій вільний час так, щоб це запам’ятовувалося», – зазначив Ярослав Лагута.

Проект реалізовано завдяки об’єднанню зусиль влади, громадськості та в рамках спільного проекту Міністерства соціальної політики України, громадської ініціативи «КримSOS», Міжнародної організації «Stabilization Support Services» за фінансової підтримки Уряду Великобританії.

n 2310156357 1

n 2310156357 1

Последнее изменение Пятница, 23/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework