×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На 5% збільшили кількість працівників лісгоспу Житомирщини

«Чисельність штатних працівників всіх підприємств в цьому році зросла на 325 осіб, - повідомив начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський.

n 3010156472- Частина лісгоспів дещо збільшила штат лісової охорони. Більшість робочих місць створено в деревопереробці».

Як повідомляють в прес-службі ЖОУЛМГ, що поглибленню переробки деревини та збільшенню її обсягів лісгоспи в цьому році приділяють максимум уваги, адже після набрання чинності закону про мораторій на експорт деревини в круглому вигляді, підприємства мають бути готові до її переробки власними силами.

Житомирський лісгосп, до прикладу, з початку року в модернізацію та переоснащення виробництва спрямував близько 10 мільйонів гривень власних коштів. Закуплено та вже запущено в роботу нову сучасну лінію з випуску заготовок для європіддонів, стрічкопильну раму та торцювальний верстат, сушильну камеру, котельню, яка працює на відходах.

«В зв'язку із запуском нових виробничих потужностей у нас з'являється можливість створити і нові робочі місця. Це дуже важливо сьогодні для сільської місцевості,» - каже директор підприємства Руслан Карчевський.

Таким же шляхом пішли і в Городницькому, Малинському, Народицькому, Овруцькому та Радомишльському господарствах.

Майже на третину збільшилася в порівнянні з відповідним періодом минулого року заробітна плата працівників лісгоспів і на сьогодні вона складає 4616 гривень. Найбільшу зарплатню отримують в Новоград-Волинському, Малинському, Попільнянському та Житомирському лісгоспах.

Последнее изменение Пятница, 30/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework