×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Центр допомоги учасникам АТО провів курс емоційної терапії у Житомирському військовому шпиталі

30 жовтня виїзний прийом Центр допомоги учасникам АТО здійснив у Житомирський військовий шпиталь (військова частина А 1065).

i 02111504 2Як повідомляє прес-служба Житомирської ОДА, спеціалісти Центру та волонтери розповіли військовослужбовцям, які перебували в зоні АТО, про роботу Центру та допомогу, яку можна в ньому отримати.

Це перший спільний виїзд представників Центру з координатором – відомою волонтеркою Юлією Толмачовою.

Учасникам АТО не лише надали корисну інформацію про пільги та права, а й провели курс емоційної терапії за допомогою спеціально навчених собак у рамках канадського проекту реабілітації бійців АТО «Друг Героя». 

«Друг Героя» - це благодійний довгостроковий проект, створений для реабілітації бійців та ветеранів з психологічними травмами, які були спричинені війною, за допомогою службових собак. До проекту залучені канадські тренера – фахівців з багаторічним досвідом, психологи та лікарі.

Секретар Центру Вікторія Мельниченко розповіла про санаторно-курортне лікування учасників АТО і які документи необхідні для цього, про соціальну та професійну адаптацію учасників антитерористичної операції, як отримати земельну ділянку, про додаткові гарантії мобілізованим та відповіла на всі запитання, які хвилювали військовослужбовців.

Учасники АТО подякували за корисну інформацію та обіцяли, що коли одужають, навідаються до Центру, аби особисто переконатися у можлшивості отримання всіх пільг.

i 02111504 1

i 02111504 1

i 02111504 1

i 02111504 1

Последнее изменение Понедельник, 02/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework