Одиного із найбільш важкопоранених бійців Романа Огурківського переводять до санаторію на реабілітацію

В Київському міському опіковому центрі, у відділенні септичної реанімації з 14 травня рятують життя Романа Огурківського, 1978 року народження, 26 арт.бригада Житомирська обл.. Він є одним з найбільш важкопоранених бійців за весь час АТО в Україні - 85% опіків тіла.

Роману було зроблено понад 20 операцій з некротомією та пересадкою шкіри, він пережив декілька найтяжчих сепсиса, його органи один за одним відмовлялися працювати… Але наші лікарі зробили все можливе і неможливе, і наразі Роман вже оптимістично посміхається своїй дружині. На наступному тижні планується його переїзд до санаторію «Авангард», Вінницька обл. на довгий реабілітаційний період. Це тільки перші кроки до його одужання. Попереду в нього ще дуже багато випробувань, перш за все - встати на ноги в прямому сенсі, - повідомляють волонтери у соцмережах.

Санаторій не військовий, тому потрібна оплата за перебування в ньому Романа та супроводжуючих його двох хлопців, які будуть допомагати йому підійматися, робити фізичні вправи, та перевозити його до процедурних кабінетів.

Також йому будуть потрібні коштовні мазі у великій кількості: Дерматікс ультра гель 10 г - 470 грн, Келофібраза крем 50 г - 450 грн, Силіконові пластини - 2,5 м кв - це близько 2,5 тис грн, компресійний одяг німецького виробництва, Каріпаїн, та багато інших підтримуючих його препаратів.

У Романа є дві чудові доньки, та дружина ,яка постійно знаходиться в опіковому центрі. Оля через це втратила свою роботу. Підтримки зі сторони його сім’ї практично не має. Також на минулому тижні був поранений племінник Олі - Ярослав Панас, який наразі знаходиться у військовому шпиталі м. Житомир. Його мати (сестра Олі) померла, а батько інвалід ( без однієї ноги). Оля називає його своїм синочком... Отже їм теж дуже потрібна допомога.

Підтримка сім’ї - Приват Банк 5168 7572 6724 5712 Огурківська Ольга Дмитріївна,

Волонтери опікового центру: Олена 097 633 62 21, Оксана 067 634 30 06

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework