Житомирян закликають не надавати благодійну допомогу через не провірених осіб

За інформацією департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, останнім часом до Міністерства охорони здоров’я України та благодійних організацій збільшилася кількість звернень від начебто волонтерів із проханням задовольнити потребу в лікарських засобах і виробах медичного призначення від імені закладів охорони здоров’я, що знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції.

У процесі виявлення реальної потреби в ліках і засобах медичного призначення фахівці Міністерства охорони здоров’я України та представники благодійних і громадських організацій з’ясували, що ці заклади не потребують заявленої волонтерами допомоги та не надавали жодних повноважень для збору гуманітарної допомоги, - повідомляє Прес-служба ОДА.

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє благодійним, громадським організаціям і волонтерам наступне: аби уникнути контакту із шахраями та не надавати гуманітарну допомогу не за призначенням, варто звертатися до координаційного центру з надання медичної та гуманітарної допомоги Міністерства, в якому зосереджена вся необхідна інформація про потреби в гуманітарній допомозі. 

Контакти координаційного центру у Києві: телефон: (044) 200-07-81, е-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

 

 

Последнее изменение Пятница, 15/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework