×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

28 дітей учасників АТО відправилися на відпочинок у санаторій «Дениші»

Сьогодні відбулося чергове засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року

, на якому говорили про організацію оздоровлення та відпочинку дітей в Овруцькому районі та дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
За словами заступника директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександра Антонюка, із закінченням літа не завершується сезон оздоровлення юних жителів нашої області., - повідомляє прес-служба ОДА.
До кінця року діти, потерпілі від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ще будуть відпочивати у санаторних закладах Житомирщини та інших регіонів держави. Окрім цього, посадовець наголосив: «Департаменту сім’ї, молоді та спорту вдалося знайти додаткові кошти, завдяки яким 28 дітей учасників антитерористичної операції 16 серпня відбули на відпочинок в санаторій «Дениші». Варто звернути увагу на те, що саме зараз в усіх дитячих таборах області робиться акцент на патріотичному вихованні юного покоління. Це надзвичайно важливо на фоні останніх подій в країні та напередодні Дня Державного Прапора України та Дня незалежності».
На Житомирщині налічується близько 3,5 тис дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також понад 3 тис. 300 дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Громадські організації області активно долучаються до надання допомоги таким дітлахам, а особливо це відчутно в літній період, коли вони мають нагоду відпочити та оздоровитися. Цього року більшість дітей змогли провести час у пришкільних таборах, а також у санаторних закладах області й інших регіонів.


Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework