×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Майже 1400 демобілізованих учасників АТО звернулися з початку року до служби зайнятості

Статус безробітного отримали 1319 з них, а матеріальну допомогу – 1244. Працевлаштовані за цей час 122 людини.

n 1311156679Найвищий рівень працевлаштування має Бердичівський і Житомирський міські центри зайнятості та Олевський і Андрушівський районні.

З метою підвищення конкурентоспроможності безробітних даної категорії, 48 осіб скористалися правом на проходження професійного навчання за направленням служби зайнятості. На період пошуку підходящої роботи, 37 демобілізованих учасників АТО брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, що дало їм можливість отримати додаткове матеріальне забезпечення, передає «Житомирська Хвиля».

Установами державної служби зайнятості налагоджена співпраця з військовими частинами та військкоматами щодо проведення подальшої роботи з демобілізованими військовослужбовцями, які потребують сприяння у працевлаштуванні. Однак, в службі зайнятості констатують – працевлаштування демобілізованих військовослужбовців ускладнюється тим, що середній розмір допомоги по безробіттю таким особам становить 3,5 - 4,5 тис. грн., а середня заробітна плата одного штатного працівника по Житомирській області за вересень становить 3348,40 грн.

Последнее изменение Пятница, 13/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework