×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині продовжують ловити браконьєрів

20 листопада під час проведення рейдового заходу на території мисливських угідь Овруцького району виявлено 2 браконьєрів.

n 2411156820Чоловіки з незареєстрованою мисливською зброєю проводили полювання в заборонений день та час, а саме в п’ятницю приблизно о 20.00, що заборонено ЗУ «Про мисливське господарство та полювання». Виявлену зброю вилучено та передано до правоохоронних органів. Порушників правил полювання притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, - про це повідомляє Державна екологічна інспекція України в Житомирській області.

21 листопада вже в Ємільчинському районі інспекторами Державної екологічної інспекції у Житомирській області на території орендованих мисливських угідь посадова особа мисливського господарства проводила полювання без відповідно оформлених документів, чим грубо порушив правила полювання, за що і був притягнутий до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу. Державною екологічною інспекцією у Житомирській області розглядатиметься питання щодо подальшого використання мисливських угідь. В цей же день іншою рейдовою бригадою було виявлено порушення правил полювання на території Чуднівського та Бердичівського районів. Винних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

Нагадуємо, що за порушення правил полювання та термінів полювання особи притягуватимуться до адміністративної відповідальності, що тягне за собою накладення штрафу на громадян від шести до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб від тридцяти до дев’яноста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

n 2411156820 1

Последнее изменение Вторник, 24/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework