В оборонну промисловість Житомирщини збираються вкладати гроші. ФОТО

27 листопада, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський та генеральний директор державного концерну «Укроборонпром» Роман Романов підписали меморандум про розширення співробітництва між Укроборонпромом з підприємствами Житомирської області.

Генеральний директор державного концерну «Укроборонпром» Роман Романов зазначив: «Місія «Укроборонпрома» в Житомирській області: ми приїхали як інвестори, ми привезли в область гроші, ми привезли в область інвестиції. «Укроборонпром» декларує про те, що готовий розглядати постачальника комплектуючих виробів будь-яке підприємство, будь-якої форми власності Житомирської області. Не грає ролі, чи це комунальне підприємство, чи це підприємство приватне, акціонерне чи державне. Будь-яке підприємство, при бажанні, може випускати комплектуючі для «Укроборонпрому».

Предметом цього Меморандуму є забезпечення максимально ефективної кооперації науково-технічного та виробничого потенціалу підприємств-учасників Концерну та підприємств нашої області задля виконання державного оборонного замовлення. А це не лише підвищення конкурентоспроможності вітчизняної продукції, а й вирішення ряду соціально-економічних проблем: збереження трудового потенціалу області, створення нових робочих місць, підвищення рівня заробітної плати.

Окрім Сергія Машковсьокого та Романа Романову, на зустрічі були присутні голова Житомирської міської ради Сергій Сухомлин та заступник генерального директора з розвитку Державного концерну «Укроборонпром» Артур Херувімов.

 

 

Последнее изменение Пятница, 27/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework