×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівські депутати відправилися до Польщі за бронежилетами

Сьогодні, 20 серпня, частина бердичівських депутатів вирушили до Польщі.

Про це повідомляють «Бердичівські новини».

Місто-побратим Бердичева Сєдльце не лишається осторонь подій, які нині відбуваються в Україні, і надає братерську підтримку бердичівлянам. Зокрема, сєдльчани прийняли рішення закупити і передати бердичівським військовим кілька бронежилетів останнього покоління, - про це повідомили, під час сесії міської ради, котра відбулася 19 серпня.

Для того, щоб прийняти та перевезти бронежилети в Україну, до Польщі вирушили секретар міської ради Василь Толочко разом із кількома депутатами.

Остаточна кількість обранців на момент підготовки цього матеріалу не називалася. Це пов’язано із двома моментами. Перший: враховуючи терміновість поїздки, у візитерів мала бути відкрита Шенгенська віза. Інший — чим більшою буде кількість бажаючих поїхати у Польщу, тим краще. Адже, незважаючи на всіляку підтримку поляками українців, у сусідній країні діє суворе європейське законодавство - за межі ЄС можна безперешкодно вивезти бронежилет без проходження затяжних бюрократичних процедур, але тільки у співвідношенні: одна людина — один бронежилет. Більше того, на кордоні його треба обов’язово одягнути на своє тіло. Тому, чим більше поїде бердичівлян, тим більшу кількість бронежилетів вони зможуть привезти. Через це розглядається ще один варіант: у Сєдльце поїдуть 4-5 депутатів, а потім до них приєднаються ще кілька, перетнувши польський кордон.

Последнее изменение Среда, 20/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework