×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Українська армія отримала новітні безпілотники від житомирських воєнних інженерів

Військовослужбовці, які беруть участь в АТО, отримали на озброєння безпілотні літальні апарати вітчизняного виробництва.
Повідомляє Прес-центр АТО.

«Електронні очі розвідки сил АТО. Ось, такі невеличкі, схожі на дитячі повітряні іграшки, літальні апарати з’явились на озброєнні сил АТО. Головне завдання цих літачків – виконувати повітряну розвідку секторів зайнятих терористами», - йдеться у повідомлені.
«Один такий виріб дозволяє керівництву АТО зекономити чимало часу на збір оперативної розвідувальної інформації, - зазначив начальник Житомирського військового інституту Імені С.П. Корольова генерал-майор Юрій Даник. – А головне він дозволяє вберегти життя і нашим розвідникам, і солдатам, які завдяки повітряній розвідці не потраплять у засідку, чи вчасно будуть попереджені про вогневий наліт».
Потрібно зазначити, що цей безпілотний повітряний розвідник – цілком український виріб. Його створили військові інженери Житомирського військового інституту Імені С.П. Корольова спільно з іншими спеціалістами. Зараз апарат успішно використовується для збору розвідувальних даних в «гарячих точках» АТО.
«Потужні лінзи камер дозволяють побачити навіть добре замасковані позиції терористів. До речі, за своїми характеристиками українській повітряний безпілотний розвідник перевершує всі іонізуючі іноземні моделі такого класу. І само-собою значно дешевший у виробництві і експлуатації», - зазначають у прес-центрі АТО.

n210814208 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework