×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Постанова суду щодо кондитерської фабрики "ЖЛ" не набула чинності

На рішення суду було вчасно подано апеляцію.

n 041215699523 листопада 2015 року Тернопільський окружний адміністративний суд повернув Житомирську кондитерську фабрику у власність закритого акціонерного товариства "Житомирські ласощі".

Секретар суду підтвердила кореспонденту UA1, щостаном на 3 грудня постанова не набула чинності, оскільки голова наглядової ради ТДВ "ЖЛ" Ігор Бойкоподав апеляцію.

Водночас, державний реєстратор вже 25 листопада виключив підприємство з державного реєстру юридичних осіб, не дочекавшись 10 днів від дати ухвалення рішення судом. Протягом цього часу, згідно закону, може бути подано апеляцію. Що й було зроблено керівництвом підприємства.

Ведеться слідство щодо протиправних дій держреєстратора. Наразі той вже зник та перебуває в розшуку.

3 грудня, працівники житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ" приїхали в Київ на багатолюдний мітинг під стінами міністерства юстиції.

Нагадаємо, ввечері 26 листопада "ЖЛ" зробили офіційну заяву про те, що народний депутат Сергій Пашинський готує спробу рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрикиофіційну заяву про те, що народний депутат Сергій Пашинський готує спробу рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики на підставі незаконного рішення.

Керівництво очікувало штурм підприємства в ніч з 27 на 28 листопада і закликало чоловіків-добровольців залишатися на нічне чергування. Вранці 30 листопада працівники підприємства перекрили трасу Київ-Чопперекрили трасу Київ-Чоп на в'їзді до Житомира з боку Києва. Через кілька годинправоохоронці розігнали протестувальників.

1 грудня працівники "ЖЛ" зібрали мітинг під час шведсько-українського форумупрацівники "ЖЛ" зібрали мітинг під час шведсько-українського форуму, який проходив у приміщенні Житомирської міської ради. 2 грудня на майдані Корольова представники фабрики встановили намет та почали безстрокову акцію.

Последнее изменение Пятница, 04/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework