×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Зміни до обласного бюджету на 2015 рік: шкільні автобуси для 17 районів та реконструкція західної трибуни «Полісся»

9 грудня в рамках підготовки 2 сесії обласної ради відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності.

n 1012157068Як повідомляє прес-служба обласної ради, директор департаменту фінансів ОДА Ганна Ємченко поінформувала депутатів про внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік. Йшлося про співфінансування програм і проектів, що реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Ганна Ємченко повідомила, які саме проекти здійснюватимуться, вказуючи на обсяги їх співфінансування з районних бюджетів. Зокрема, реконструкція західної трибуни Центрального стадіону у Житомирі – 1009,700 тис. грн., будівництво мережі водопостачання у селі Бенедівка Бердичівського району – 59,350 тис. грн., у селі Радянське – 99,918 тис. грн., проведення реконструкції будівлі Новоборівського центру розвитку дитини «Казка», придбання шкільних автобусів для 17 районів області.

Депутати ознайомилися з розподілом обсягів субвенцій із державного бюджету та перерозподілом коштів по Програмі забезпечення житлом дітей-сиріт, після чого погодили внесення змін до обласного бюджету шляхом прийняття розпорядження голови обласної державної адміністрації.

Постійна комісія також розглянула звернення учасників АТО щодо надання разової грошової допомоги для проведення лікування та проходження реабілітації. Депутати підтримали всі п’ять звернень.

Засідання комісії провів її голова Олег Дзюбенко. Участь у роботі постійної комісії брала заступник голови обласної ради Наталія Рибак та перший заступник – керівник апарату ОДА Геннадій Дмитренко.

n 1012157068 1

Последнее изменение Четверг, 10/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework