×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі розкажуть про секрети політичної кар’єри без великих статків і зв’язків

16 грудня о 14.00 у Житомирі в приміщенні бізнес-центру «Імперіал» презентують проект «Мережа Вільних Місцевих Політиків».

n 1412157101Спікери – Віталій Загайний (колишній радник мера Львова Андрія Садового)  та Максим Колєсніков (член громадської ради при Міністерстві регіонального розвитку) розкажуть історії успіху 20 регіональних політиків, які, пройшовши школу проекту, здобули перемогу на останніх виборах. Більшість із них балотувалися вперше.

Мережа Вільних Місцевих Політиків - спільний проект ГО Центр Громадянських Ініціатив та представництва Фонду Фрідріха Наумана в Україні (діє з 2014 року), створений щоб посилити вплив на формування української регіональної та місцевої політики з боку активних громадських активістів та депутатів місцевих рад, сприяти їх професійному зростанню, пропонувати дієві розв’язки місцевих проблем.

На Форумах Мережі - основних заходах проекту можна розширити свої професійні контакти, критично оцінити власну діяльність та знайти нових колег, з якими пліч-о-пліч можна змінювати країну на краще.

Заходи проводять кращі українські та закордонні фахівці з питань місцевого та регіонального розвитку, управління проектною діяльністю, роботі з громадами та застосування соціальних технологій, багатьох галузевих тем, депутати Парламенту і місцевих рад поточного й попередніх скликань.

Последнее изменение Понедельник, 14/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework