×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві затримали чоловіка із наркотиками у кишені

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів у районному центрі працівники кримінальної поліції затримали місцевого жителя, який зберігав наркотики.

n 1612157132Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області, на одній з вулиць міста правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який побачивши їх, запанікував та спробував втекти. Поліцейські зупинили його та під час поверхневого огляду виявили в кишенях два медичних шприци із залишками рідини темно-коричневого кольору та згорток з фольги з порошкоподібною речовиною всередині.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, працівники якої вилучили знайдене. 28-річний раніше судимий бердичівлянин пояснив, що він наркозалежний та зберігає наркотичні засоби для власного споживання.

– Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев.

Нині вилучене направлено на дослідження.

Чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Последнее изменение Среда, 16/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework