Версия для печати

Ігор Гундич: Дуже приємно, що на території області є інвестори, які професійно підходять до власної справи

  На території області діє потужне приватне підприємство «Галекс-Агро» у селі Городище Новоград-Волинського району, яке професійно підходить до власної справи та виготовляє лише органічну продукцію.

 

  Про це сказав голова ОДА під час робочої поїздки до Новоград-Волинського району, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

  «Дуже приємно відвідувати підприємства, де інвестори – українці. Я багато разів говорив, що для мене немає різниці чи це закордонний інвестор, чи український. Для мене важливо, щоб він створював робочі місця та сплачував податки. Я неодноразово чув про це підприємство, але завжди краще побачити на власні очі та почути про проблеми або здобутки. Сьогодні ми побачили здобутки – гарна селекція, гарна порода корів, яка привезена з-за кордону. І це дуже приємно, що на території області є інвестори, які професійно підходять до справи, якою займаються», – сказав Ігор Гундич.

  В структурі посівних площ  підприємства 52% займають зернові культури, 45% – кормові та 3% – технічні. Загалом підприємство обробляє 5,9 тис га сільськогосподарських угідь. Зернова продукція експортується в країни Європи: Швейцарію, Німеччину, Італію, Голландію, Англію.

  Крім цього, підприємство має потужну тваринницьку базу – всього утримується 2839 голів великої рогатої худоби, у тому числі 931 корову. Усе поголів’я – це племінна велика рогата худоба м’ясо-молочної породи Симентал, завезеної з Європи.

  Довідково. Приватне підприємство «Галекс-Агро» засноване у 2008 році та займається вирощуванням екологічно-чистої продукції рослинництва та тваринництва.

  Молочна продукція виготовляється під брендом «Органік Мілк» на території Баранівського району.

Новини Житомира

 

Прочитано 891 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии