12 березня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Лисівка Попільнянського району виявлено невідомі предмети.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Жінка поверталася додому з магазину і побачила, що під мостом на берегу місцевої водойми видніються підозрілі металеві предмети, Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідки як артилерійський снаряд калібром 122 мм та мінометна міна калібром 82 мм. Аби убезпечити місцеве населення, боєприпаси обгородили сигнальною стрічкою та призначили чергового правоохоронця.

Учора в смт Брусилів чоловік йошов лісом і помітив біля дерев підозрілий предмет. Невідомою знахідкою виявився 120-міліметровий артснаряд.

Вже сьогодні група піротехнічних робіт Управління ДСНС у Житомирській області знищила усі виявлені боєприпаси в спеціально відведеному для цього місці.

Управління ДСНС Житомирщини вкотре наголошує: у разі виявлення підозрілого предмету відразу телефонуйте за екстреними номерами «101» та «102». Категорично забороняється торкатися та пересувати підозрілий предмет. Пам’ятайте, що відповідальність рятує життя!

Всі новини Житомира