Житомирські вогнеборці завжди славились не лише професійними навиками, а і гарною фізичною підготовкою. Щороку команда Управління ДСНС у Житомирській області бере участь у Спартакіаді фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Цьогоріч вона розпочалася 28 лютого чемпіонатом з футзалу.

Як повідомляють в У ДСНС України у Житомирській області, в обласних змаганнях з міні-футболу взяли участь 16 команд, які поділили на чотири групи. У фінальну частин вийшли переможці груп, а саме команди рятувальників, прокуратури та дві команди правоохоронців.

Вже сьогодні відбувся фінал. Перший матч вогнеборці зіграли з командою працівників прокуратури. У результаті запеклої боротьби рятувальники перемогли з рахунком 4:0. В наступному фінальному двобої з гравцями Національної поліції збірна рятувальників також одержала перемогу з аналогічним рахунком 4:0. Між собою команди поліції і прокуратури зіграли з результатом 4:0, на користь Національної поліції.

За підсумками змагань ІІІ місце посіла команда гравців прокуратури, срібло отримали футболісти поліції та абсолютним переможцем чемпіонату з футзалу стали рятувальники.

Також цього ж дня в рамках Спартакіади 2017 ФСТ ««Динамо», спортсмени змагались за першість і під час турніру з шахів. Бійці ДСНС і тут показали гарні результати та зайняли третє загальнокомандне місце.

Для нас вже стало традицією брати участь у цих змаганнях. Це гарна розрядка для хлопців, адже нам також необхідно відпочивати. Кожного року ми відчайдушно боремось за 1 місце у загальному підсумку. Як завжди, команда рятувальників показала чудову гру. Я особисто слідкую за кожним матчем і щиро радію усім новим перемогам – прокоментував начальник Управління ДСНС у Житомирській області Ігор Нікітчук.

Всі новини Житомира