Житомирські прикордонники заклали перший камінь в фундамент майбутньої Православної каплиці

14 жовтня в Житомирі, саме на День Покрови Пресвятої Богородиці, біля адмінбудівлі Північного регіонального управління Держприкордонслужби України за участю настоятеля Свято-Михайлівського собору відбулось закладення та освячення першого каменю на будівництво Православної каплиці.

Керівник регіонального управління генерал-майор Валерій Курніков висловив слова подяки представникам компанії «Місто мрій», яке надало свої послуги по будівництву духовної споруди. про це повідомляє перс-служба Державної прикордонної служби України.

«Життям доведено, що ні моральність, ні патріотизм, не можуть відродитися на ґрунті бездуховності. В умовах особливого періоду, бойових дій наші військовослужбовці повинні мати місце, де вони зможуть звернутись до Бога. Каплиця надасть можливість задовольнити релігійні потреби і саме тут ми будемо молитися за мир, злагоду та процвітання нашої Батьківщини», - завершив свій виступ начальник Північного регіонального управління.

Після цього настоятелем кафедрального Свято-Михайлівського собору митрофорним протоієреєм отцем Богданом було проведено обряд благословення на побудову прикордонної каплиці.

Прочитано 772 раз

Последнее изменение Суббота, 15/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework