У Житомирі провели майстер-клас з кіберзахисту

22 жовтня Комп'ютерна Академія ШАГ провела безкоштовний майстер-клас «Антихакер», який відбувся за підтримки управління освіти і науки Житомирської ОДА.

Гості заходу отримали можливість дізнатися багато корисної та актуальної інформації про те, як захистити комп’ютер від кіберзлочинців.
Розпочався захід із вступного слова директорки Комп’ютерної Академії ШАГ в Житомирі.
Присутні були ознайомлені з діяльністю навчального закладу, перспективами, що отримають випускники та видатними викладачами Академії, що відомі не лише в Україні, а й за кордоном. Майстер-клас із безпеки в мережі провів викладач Єфименко Андрій Анатолійович. Починаючи з інформації, що відома багатьом користувачам комп’ютерів та самого поняття мережі, поступово мова дійшла до вражаючих прогнозів фахівців щодо інструментів, якими можуть скористатися хакери. Тому, так важливо навчитись технологіям захисту. “Якщо ми будемо обізнані в тому, що становить основні та поширені загрози, знатимемо завдання хакерів, ми зможемо захистити інформацію.”- зауважив викладач майстер-класу. Секрети ефективного захисту та технології, на які обов’язково має звернути увагу антихакер - найважливіші аспекти теми заходу, тому розглядались найбільш детально.
Заключним моментом стала презентація навчальних закладів, які готують спеціалістів із кібербезпеки.
Сьогодні інтернет є корисним і цікавим, навіть фантастичним! Може з'єднувати людей зі всієї земної кулі, використовуючи один загальний стандарт. А все почалося з невеликої мережі і зараз продовжує розвиватися. Тому, недаремно молодь обирає ІТ-сферу, адже це прекрасна можливість для розвитку і реалізації потенціалу. Яскравим доказом цього стала демонстрація успіхів студентів Академії в найбільшому міжнародному IT-Чемпіонаті “Золотий Байт”. Цього року талановита молодь Житомира також матиме змогу взяти в ньому участь. Якщо ви прагнете проявити себе та реалізувати здібності у сфері IT-технологій, дизайну або комунікацій — випробуйте свої сили!
Завершила майстер–клас директорка Академії Любов Трибун:
“IТ-індустрія - єдина сфера, де кількість вакансій перевищує кількість фахівців. З кожним роком попит на фахівців з мереж і кібербезпеки зростає. Ми хочемо, щоб молодь Житомирщини могла реалізувати свій творчий та інтелектуальний потенціал. ІТ-освіта в Житомирі має вийти на новий рівень. Наша Академія відкрита для співпраці!”.


Дарина Неминуща

Прочитано 706 раз

Последнее изменение Вторник, 25/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework