Фірма, яку підозрюють у розтраті на ремонті скверу в Житомирі, виграла тендер на реконструкцію корпусу обласного тубдиспансеру за 42 млн грн

Фірма, яку підозрюють у розтраті на ремонті скверу в Житомирі, виграла тендер на реконструкцію корпусу обласного тубдиспансеру за 42 млн грн

  Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації має намір підписати договір з ТОВ «УК «Комфорт-Буд» на реконструкцію лікувального корпусу в обласному протитуберкульозному диспансері Житомирської обласної ради під інфекційне відділення за 41,7 млн грн.

   Про це повідомляє «Житомир.інфо» з посиланням на дані системи ProZorro.

  В умовах тендерної документації зазначається, що буде проведена реконструкція дитячого відділення під інфекційне відділення в протитуберкульозному диспансері за адресою: Житомирська область, смт Гуйва, вул. Бердичівська, 64. Роботи мають бути виконані до 1 грудня 2022 року.

  У технічному завданні зазначено, що переможець торгів має провести підготовчі та будівельні роботи, роботи з внутрішнього водопроводу та внутрішньої каналізації. Окрім того, підрядник має виконати роботи з опалення, електрообладнання та освітлення, провести інтернет та цифрове телебачення, а також озеленити територію та інше.

  Очікувана вартість закупівлі становить 46,1 млн грн. У результаті тендеру ціна знизилася на 10%. Але це завдяки первинній пропозиції «УК «Комфорт-Буд», бо під час самого аукціону фірма запропонованої ціни не змінювала.

  4 березня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір підписати договір з ТОВ «УК «Комфорт-Буд».

  Конкурентом на торгах «УК «Комфорт-Буд» виступило ТОВ «Забудовник»з пропозицією у 42,7 млн грн та ТОВ «Альтернатива-В» з пропозицію у 43,6 млн грн.

  Фірма-переможець – «УК «Комфорт-Буд» у 2019 проводила реконструкцію скверу на Покровській. Проект реалізовувався у рамках бюджету участі. Після завершення робіт з реконструкції території благоустрою з влаштуванням скверу, житомирські правоохоронці 11 лютого 2020 року відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем), яке призвело до розтрати коштів під час реалізації проєкту бюджету участі. Тоді договір на 1,4 млн грн було укладено з управлінням капітального будівництва Житомирської міської ради.

  За даними судового реєстру, поліція підозрювала, що не всі оплачені роботи були виконані Але на допиті  начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради запевнив про повне виконання ТОВ «УК «Комфорт-Буд» умов договору. У квітні 2020 року суд дав дозвіл поліції на доступ до документів з робіт в сквері. Після цього в реєстрі судових рішень відсутня інформація про перебіг цієї справи.

  «УК «Комфорт-Буд» засноване в січні 2016 року в Житомирі. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власниками фірми є Галина Євгенівна Рачковська та Олександр Юрійович Петровський. Директором фірми є Станіслав Закірович Балакішієв.

Новини Житомира

 

Прочитано 709 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework