×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Черняхові відкрили новий цех на українсько-датському підприємстві

Підприємство ТОВ «Даніко» займається високоякісною металообробкою, зварюванням, складанням металевих конструкцій і механізмів для харчової промисловості.

n 2109155872Підприємство «Даніко» почало працювати з грудня 2001 року. Ідея створення з’явилася в його майбутніх керівників у Данії, де вони проходили стажування. Саме там їм запропонували створити спільний бізнес, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Відкриття відбулося 18 вересня.

Як розповів Віктор Іваницький – комерційний директор ТОВ «Даніко», «датчани дали пакет креслень необхідних їм комплектуючих, з якими ми побували на заводах в Житомирі, Києві. Дехто відразу відмовлявся, інші називали надто високі ціни, ще в інших деталі виявились низької якості. Тому й вирішили виготовляти їх самостійно. Зібралися власними коштами і придбали один токарний верстат, орендували невеличке приміщення». Так виготовили пробну партію деталей, якість та ціна яких повністю задовольнили замовника. Після цього уклали контракт з фірмою «Астед Мікроверк», яка займається випуском ліній по виробництву шоколаду. 40 фірм з різних країн доставляють комплектуючі деталі для цих ліній, в тому числі й єдина в Україні фірма – ТОВ «Даніко».

З часом виникла потреба в розширенні підприємства. Для цього викупили 2,5 га території, на якій реставрували старий токарний цех, встановили сучасне іноземне обладнання, необхідне для якісної роботи.

n 2109155872 1

Підприємство планує розширювати виробництво – спільно з фінською фірмою за їх ліцензією випускати опалювальні системи, які працюватимуть на біологічному паливі (тирса, стружка),  потужністю 30 кВт (достатньо для опалення приватного будинку) і до такої, щоб вистачило для промислового приміщення, шкіл, офісів. Виготовлені в Україні, котли матимуть доступнішу ціну для вітчизняного покупця. Основна ідея такого проекту – виготовляти доступний готовий продукт, не втративши його якості. 

Посол Королівства Данії в Україні Крістіан Донс Крістенсен наголосив: «"Даніко" – чудовий приклад того, що може здійснити людина, вірячи у свої сили та можливості».

Прочитано 1572 раз

Последнее изменение Понедельник, 21/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework