Підкачати шини, смачно поїсти та підзарядити телефон на шосе Житомир-Київ можна в АЗС однієї з найбільших нафтогазових корпорацій Азербайджану «SOCAR»

Часто трапляється ситуація в дорозі, коли терміново треба підзарядити телефон чи відправити звіт керівництву, а поруч нема навіть кафе.

Що робити в такій ситуації? Правильно! Шукати заправку. Але не кожна АЗС може похизуватися чудовим сервісом та великим переліком послуг. 

«SOCAR» – це бренд, створений у 1992 році, належить найбільшій вертикально-інтегрованої нафтогазової корпорації Азербайджану. 

На сьогодні, 15 країн світу охоплюють активи компанії, які виступають під єдиним брендом «SOCAR» і належать Державній нафтовій компанії Азербайджанської республіки.

З відкриттям нових двох АЗК «SOCAR» на Житомирщині, мережа становить 55 фірмових автозаправних комплексів.

Українці змогли користуватися послугами провідної заправки «SOCAR» з 2009 року. З того часу компанія інвестувала в розвиток мережі автозаправних комплексів в Україні й в українську економіку понад $ 170 млн. 

Перелік послуг, що надаються на АЗК, розроблено із урахуванням найвибагливіших потреб прогресивних клієнтів. Для комфорту гостей на АЗК неодмінно присутні безкоштовні сервіси: підкачка шин і затоку води в бачок склоомивача, wi-fi, підзарядка мобільних телефонів, WC для людей з обмеженими можливостями, пеленальні столики для немовлят.

Автозаправні комплекси «SOCAR» у Житомирі і в інших містах України працюють за принципом handicap friendly. Тобто вони максимально адаптовані для людей з обмеженими можливостями здоровʼя, а тому обладнані пандусами та спеціальними вбиральнями.

Ціни на нафтопродукти європейської якості, як правило, продиктовані положенням на ринку пального України та валютним курсом.

 

 

 

Прочитано 2346 раз

Последнее изменение Вторник, 22/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework