×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Дмитро Ступка за головну роль у житомирському трилері гонорар отримав бензином

24 квітня в кінотеатрі «Україна» відбудеться презентація містичного трилеру «Манекен». Короткометражний фільм відзняв відомий житомирський режисер Дмитро Голумбевський. На головну роль молодий режисер запросив відомого актора Дмитра Ступку.

За словами Дмитра Голумбевського, до підбору актора на головну роль команда підійшла серйозно. Перша і головна вимога, яку ставив режисер - це професійність, адже роль надзвичайно не проста. Спочатку кастинг повели у Житомирі, але вибір впав саме на київського актора.

«Дмитро багатоплановий актор, має великий досвід у кіно, тому вибір був очевидний, - говорить Дмитра Голумбевський. – Дмитру Ступці вдалося розкрити образ набагато глибше, аніж він був запланований із самого початку».

За словами режисера, із Дмитром Ступкою було дуже легко й комфортно працювати на знімальному майданчику.

На запитання, чому погодився зніматися у житомирського молодого режисера, Дмитро Ступка відповів просто, що любить зніматися у кіно. «Нажаль з подіями, які розвиваються між Росією і Україною, я втратив багато проектів, тому що російські канали не затверджують проекти із українським актором, - зазнає Дмитро. – Тому для мене кожні зйомки в радість. Можу навіть і безкоштовно, особливо, якщо мені подобається матеріал».

Ступка молодший зізнається, що знятися у подібному фільми для нього було мрією, але нарікає що зйомки для нього проходили надзвичайно важко: «Ми знімали три ночі поспіль. Це було взимку, а я в одному костюмі і літніх черевиках, надзвичайно холодно, - наголошує Дмитро. – Та і о 5-тій годині ранку виразити емоції не так і легко».

Про гонорар актор відповів із гумором, що знімався за бензин.

В основі фільму – людські відносини, але пластикові, тому і «Манекен». У трилері «Манекен» розповідається про хлопця, який потрапляє вночі до гіпермаркету, після чого з ним відбуваються дивні події, пов’язані з манекеном.

Бюджет фільму режисер тримає в секреті, але зазначає, що це набагато менші суми аніж відзняти фільм у столиці.

Проект вдалося втілити у життя за сприяння заступника міського голови Сергія Сухомлина.

 

фільм манекен

фільм манекен

Последнее изменение Среда, 22/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework