Свинячий окіст, тушкований з овочами
Нам буде потрібно:
Свинячий окіст - 1200 г,
Кабачок - 1 шт.,
Баклажан - 1 шт.,
Морква - 1 шт.,
Часник - 1 головка,
Помідори - 500 г,
Цибуля - порей - 1 стебло,
Зелень кропу - за смаком,
Оливкова олія - небагато,
Спеції.
Свинячий окіст промити, обсушити і обсмажити на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії по 5 хвилин з кожного боку. Потім посолити, поперчити і дати трохи полежати під кришкою без вогню.
Кабачок і моркву нарізати кружечками. Баклажан нарізати кружечками або півкільцями. Часник очистити і подрібнити. Зелень кропу дрібно нарізати. Помідори нарізати часточками. Цибулю-порей нашаткувати.
На розігріту з маслом сковороду викласти моркву та баклажани, злегка обсмажити і додати кабачки, цибулю-порей, часник і помідори. Все перемішати, трохи обсмажити.
Викласти овочі на м'ясо і готувати під кришкою на середньому вогні приблизно 1 годину.
Подати м'ясо під овочами на великому блюді. Також можна розділити готове м'ясо на порції, викласти на тарілки і накрити овочами.
Последнее изменение Среда, 04/11/2015
Последнее от Главный Редактор
- У Бердичеві судитимуть уродженця росії, викритого СБУ на антиукраїнській пропаганді
- Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання для Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні. ВІДЕО
- У Житомирській ОВА відбувся брифінг щодо державної програми допомоги українцям, чиє житло було пошкоджено або знищене в результаті російської агресії
- #плічопліч: Вітаємо наших юних черлідерок з Звягельського ліцею № 11 з перемогою у IV етапі змагань
- #ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою розглянуто закупівлю за висновком Держаудитслужби