Свинячий окіст, тушкований з овочами

Нам буде потрібно:

Свинячий окіст - 1200 г,
Кабачок - 1 шт.,
Баклажан - 1 шт.,
Морква - 1 шт.,
Часник - 1 головка,
Помідори - 500 г,
Цибуля - порей - 1 стебло,
Зелень кропу - за смаком,
Оливкова олія - небагато,
Спеції.

Свинячий окіст промити, обсушити і обсмажити на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії по 5 хвилин з кожного боку. Потім посолити, поперчити і дати трохи полежати під кришкою без вогню.

Кабачок і моркву нарізати кружечками. Баклажан нарізати кружечками або півкільцями. Часник очистити і подрібнити. Зелень кропу дрібно нарізати. Помідори нарізати часточками. Цибулю-порей нашаткувати.

На розігріту з маслом сковороду викласти моркву та баклажани, злегка обсмажити і додати кабачки, цибулю-порей, часник і помідори. Все перемішати, трохи обсмажити.

Викласти овочі на м'ясо і готувати під кришкою на середньому вогні приблизно 1 годину.

Подати м'ясо під овочами на великому блюді. Також можна розділити готове м'ясо на порції, викласти на тарілки і накрити овочами.

 

Прочитано 1492 раз

Последнее изменение Среда, 04/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework